Home / Placement Papers / Google Placement Papers (UPDATED) Paper Pattern PDF With Solution

Google Placement Papers (UPDATED) Paper Pattern PDF With Solution

Google Placement Papers

Google is an American international technology company that provides online services and products. Individuals who want to prepare for Google Recruitment Exam and searching for latest UPDATED Google Placement Papers With Solution then this page are helpful for them. Here, on this page we have provided Google India Solved Sample Question Papers PDF for their convenience.

With the help Google Placement Papers, aspirants can gain the minimum idea about what type of questions asked by the Google in Placement Papers, difficulty level etc. Candidates must practice through Google Placement Papers with Solution to secure a job in this well reputated company. Aspirants can also download Google Paper Pattern in PDF format through online process from this page.

Placement Papers of Google with Answers for Freshers:

You can check Google Placement Papers with Answers containing 20 objective types questions with answers, through the below part of this page. Candidates can easily prepare for Upcoming Google Exams with the help of Google Placement Papers with Answers PDF presented below on this page.

Google is a well-known reputed company and one of the top most MNC Company in the world. To be a part of Google Company, candidates need to prepare well by then help of below given Placement Papers of Google with Answers. You may also check the below part of this page prepared by the team members of www.recruitmentinboxx.com for more details regarding Google Placement Papers PDF.

Google Placement Papers

Google Placement Papers Details:

Name Of The CompanyGoogle
QualificationAny Graduates/ Post Graduates
Job LocationAcross India
CategoryGoogle Latest Placement Papers
Official Websitewww.google.com

 Apply Online For Latest Job Openings: Google Recruitment 

Google Test Pattern:

  • Logical Reasoning, Aptitude, Technical Subjects, General English are the sections that candidates need to solve the questions
  • The technical examination will be of two types that are multiple choice questions (MCQs) or in a code
  • As per Google Exam Pattern, total Questions will be 40
  • The total time assigned for the Aptitude Written Test Online is 40 Minutes.

Press Here To Download Google Aptitude Test Placement Papers PDF

Press Here To Download Google Technical Subjects Placement Papers PDF

Press Here To Download Google English Test Placement Papers PDF

Press Here To Download Google Reasoning Test Placement Papers PDF

Google Placement Papers with Answers for Freshers

Question 1: What function should be used to free the memory allocated by calloc()?

  1. dealloc();
  2. malloc (variable_name, 0)
  3. free();
  4. memalloc(variable_name,0)

Answer: 3

Question 2: Which of the following function is used to find the first occurrence of a given string in another string?

  1. strchr()
  2. strrchr()
  3. strstr()
  4. strnset()

Answer: 3

Question 3: The wages of 24 men and 16 women amount to 11600 per day. Half the number of men and 37 women has same money.   The daily wages paid to each man is

  1. 375
  2. 400
  3. 350
  4. 325

Answer: 3

Question 4: Choose the correct meaning of proverb/idiom

To drive home

  1. To find one’s roots
  2. To return to place of rest
  3. Back to original position
  4. To emphasise
  5. None of these

Answer: 5

Get Here: IT Companies Placement Papers

Question 5: a, b, c are non-negative integers such that 28a+30b+31c = 365. a + b + c =?

  1. Greater than 14
  2. less than or equal to 11
  3. 13
  4. 12

Answer: 4

Question 6: A bag contains 20 yellow balls, 10 green balls, 5 white balls, 8 black balls, and 1 red ball. How many minimum balls one should pick out so that to make sure the he gets at least 2 balls of same color?

  1. 9 balls
  2. 6 balls
  3. 10 balls
  4. 8 balls

Answer: 2

Question 7: Find number of 3’s between 1 & 100

  1. 19
  2. 22
  3. 17
  4. 12

Answer: 1

Question 8: Mangoes and 4 apples costs Rs.85. 5 apples and 6 peaches costs 122.  6 mangoes and 2 peaches costs Rs.144.  What is the combined price of 1 apple, 1 peach, and 1 mango.

  1. 37
  2. 39
  3. 35
  4. 36

Answer: 1

Question 9: 2 gears one with 12 teeth and other one with 14 teeth are engaged with each other. One teeth in smaller and one tooth in bigger are marked and initially those 2 marked teeth are in contact with each other. After how many rotations of the smaller gear with the marked teeth in the other gear will again come into contact for the first time?

  1. 7
  2. 12
  3. Data insufficient
  4. 84

Answer: 1

Get Here Basic/ Vedic Formulas Topic Wise: Maths Formulas PDF

Question 10: In which header file is the NULL macro defined?

  1. stdio.h
  2. stddef.h
  3. stdio.h and stddef.h
  4. math.h

Answer: 3

Question 11: Choose the one which can be substituted for the given word/sentence.

Medical study of skin and its diseases

  1. Dermatology
  2. Endocrinology
  3. Gynealogy
  4. Orthopaedics

Answer: 1

Question 12: Choose the one which can be substituted for the given word/sentence.

A person of good understanding knowledge and reasoning power

  1. Expert
  2. Intellectual
  3. Snob
  4. Literate

Answer: 2

Question 13: A bank offers 5% compound interest calculated on half-yearly basis. A customer deposits Rs. 1600 each on 1st January and 1st July of a year. At the end of the year, the amount he would have gained by way of interest is:

  1. 120
  2. 121
  3. 122
  4. 123

Answer: 2

Question 14: Look at this series: 7, 10, 8, 11, 9, 12, … What number should come next?

  1. 7
  2. 10
  3. 12
  4. 13

Answer: 2

Question 15: There is 60% increase in an amount in 6 years at simple interest. What will be the compound interest of Rs. 12,000 after 3 years at the same rate?

  1. 2160
  2. 3120
  3. 3972
  4. 6240

Answer: 3

Question 16: Look at this series: 22, 21, 23, 22, 24, 23, … What number should come next?

  1. 22
  2. 24
  3. 25
  4. 26

Answer: 3

Practice Free Mock Test: Online Test Series

Question 17: SCD, TEF, UGH, ____, WKL

  1. CMN
  2. UJI
  3. VIJ
  4. IJT

Answer: 3

Question 18: Find the correctly spelt words.

  1. Efficient
  2. Treatmeant
  3. Beterment
  4. Employd

Answer: 1

Question 19: Find the correctly spelt words.

  1. Asspersion
  2. Voluptuous
  3. Voguei
  4. Equestrain

Answer: 2

Question 20: FAG, GAF, HAI, IAH, ____

  1. JAK
  2. HAL
  3. HAK
  4. JAI

Answer: 1

Must Read: How to Prepare Reasoning for Exams

Google Placement Procedure

Google is a recognized reputed company and one of the top most MNC Company in the world. The Selection Process for Google is very tough from past few years and competition is very high because of various graduate and post graduate Degree Holders were applying for the Google Recruitment.

Enormous numbers of candidates were participating every year and few of them selected. So, candidates can download Google Placement Papers along with Google Syllabus and Test Pattern to start their preparation in advance for Google Recruitment Exam. Candidates have to clear all the rounds that are Aptitude written test online, Technical interview, HR interview. Download PDF of Google Previous Placement Papers from here.

Check From Here: Google Salaries in India 

Final Words:

We hope that Freshers as well as experienced candidates can grab the benefits from this page as this page contains all the latest and important questions which are helpful for you.

The inspiring team of www.recruitmentinboxx.com has shaped this page, so you are advised to go through the whole page and get all the details about Google Placement Paper Pattern and you can also download PDF file. This is a tremendous opportunity to avail Google Jobs and get a chance to work in such a reputed industry.

You May Also Like To Check This Section

7 Exam Resolutions for Sure Success in 2019ये 11 सवाल दिला सकते है आपको नौकरी
Online Engineering QuizMetro Cities Providing High Job Opportunities
Latest Walkin JobsLatest Jobs For Freshers
Latest Private JobsEmployment News- New Updates

One comment

  1. looking for job

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *