Home / Placement Papers / Samsung Placement Papers pdf For ECE/CSE Model Question and Answers

Samsung Placement Papers pdf For ECE/CSE Model Question and Answers

Samsung Placement Papers

A successful and leading company is called as Samsung, maintains its reputed place in the world. Contenders who want to be part of Samsung need to start their preparation from Samsung Placement Papers pdf for ECE/CSE given below on this page.

Fresher as well as experienced candidates, who are interested to get engaged in this multinational Company can download Samsung Model Question and Answers from this page. Candidates can check Samsung Placement Papers with Answers for free in the form of PDF through online mode.

Samsung Question and Answers

Those contenders, who are going to appear in Samsung Recruitment Exam, may begin their preparation from Samsung Placement Papers with Answers. Job finders can also download the Latest Samsung Questions and answers in PDF Format through this page.

For this the team members of www.recruitmentinboxx.com have designed this entire page so that you can collect all the Samsung Questions and Answers as structured below.

Samsung Placement Papers

Candidates who are preparing and have a dream to get Samsung Jobs can download Electronic and Communication (ECE) and CSE paper pattern in English through this page. You can also avail Samsung Question papers in PDF format which are very helpful to you. The inspiring team prepared this page to provide you all the vital information related to Samsung Vacancies and how to grab these vacancies such as Senior Safety Engineer – Life Safety Systems, HR Staff – C&B Support (Outsource), Executive Total Rewards Manager, Channel Marketing Manager, Sr. Key Account Manager – Enterprise Sales etc.

Particulars of Samsung Sample Papers 2019

Name Of The CompanySamsung
QualificationAny Graduates/Post Graduates
Job LocationAcross India
CategorySamsung Placement Papers
Official Websitewww.samsung.com

Samsung Selection Process:

Assortment of candidates for Samsung Jobs will be based on selection process as categorized as:

  • Aptitude Test.
  • Technical Test.
  • Technical/HR Interviews.

Samsung Placement Paper Pattern:

SectionsTopicsNo. of Questions
Aptitude sectionData Interpretation
and basic level numeracy
20
Logical Reasoning sectionBlood Relations, Direction
problems, Seating Arrangement etc.
25
Technical sectionC, C++, Data Structures
and Operating System.
30

Samsung Model Question and Answers:

Question 1: ……………………apple a day keeps the doctor away.

  1. a
  2. an
  3. the
  4. no article needed

Answer: 2

Question 2: ……………. ink in my pen is red.

  1. an
  2. the
  3. a
  4. no article needed

Answer: 2

Question 3: Our neighbours have…………….. cat.

  1. a
  2. an
  3. the
  4. no article needed

Answer: 1

Read This: How to Prepare For Written Exam

Question 4: A pen is mighter than……………sword.

  1. an
  2. the
  3. a
  4. no article needed

Answer: 2

Question 5: I can do it in ………… hour.

  1. an
  2. a
  3. the
  4. no article needed

Answer: 1

Question 6: Mr.Brown is ……………..European.

  1. an
  2. a
  3. the
  4. no article needed

Answer: 2

Check This Also: How to Manage Time during Exams

Question 7: This is……… unique opportunity.

  1. an
  2. a
  3. the
  4. no article needed

Answer: 2

Question 8: He lives ……. comfortable life.

  1. a
  2. an
  3. the
  4. no article needed

Answer: 1

Question 9: He took the bull by ………….. horns.

  1. an
  2. a
  3. the
  4. no article needed

Answer: 3

Read Here: Tips to Get 100% Results in Exams

Question 10: I borrowed some money …………..my friend.

  1. from
  2. of
  3. on
  4. with

Answer: 1

Question 11: I prefer —– by air.

  1. to be going
  2. to gone
  3. going
  4. to going

Answer: 3

Question 12: Marriage

  1. marry
  2. marital
  3. marriable
  4. marriageable

Answer: 4

Hit Here: How To Make Habit Of Studying

Question 13: Suganya / sing / better than / Suriya.

  1. suganya
  2. sing
  3. better than
  4. suriya

Answer: 2

Question 14: Sathyadasan can play on violin.

  1. does he?
  2. can’t he?
  3. could he?
  4. can he?

Answer: 2

Question 15: Oily tongue

  1. rich food
  2. strong critic
  3. flattery
  4. hungry person

Answer: 3

Read Out: Best Tips / Ways to Overcome Exam Fear

Question 16: For many students, these days, the pressure to excel in academics starts from the eighth of or ninth standard. —– Very few people realise that not all of them are cut out for academics.

(A) Consequently, students are forced to keep punishing schedules, which does more harm than good to them.

(B) Of late there are a number of cases of students committing suicide unable to cope with pressures at school.

(C) The number of students with psychiatric problems are even more.

  1. B and C
  2. A and B
  3. Only A
  4. All the three
  5. None of these

Answer: 4

Question 17: Collegiate

  1. inter
  2. by
  3. un
  4. in

Answer: 1

Question 18: The statement

(P) therefore you must listen carefully

(Q) what the speaker has said

(R) in order to understand

(S) will be made just once

  1. SRPQ
  2. SPQR
  3. SPRQ
  4. RSPQ

Answer: 3

Must Follow this Link: How to Improve Your Memory for Studying

Question 19: She seems haughty

  1. SVC
  2. SVO
  3. SVA
  4. SVOA

Answer: 1

Question 20: Beside being a painter of wide acclaim, he is also interested in poetry.

  1. By the side of being a painter
  2. Being a painter
  3. He being a painter
  4. A part from being a painter
  5. No correction required

Answer: 4

Samsung Technical/ HR Interview Questions

  • Firstly introduce yourself?
  • What qualities should a successful manager possess?
  • What is short, long and medium-term scheduling?
  • Can you define B+ tree insertion and deletion?
  • Why should I hire you?
  • If you were hiring a graduate for this position, what qualities would you look for?
  • What are goals and achievements?
  • What are different types of arrays?
  • State some differences between var++ and ++var.
  • What are your expectations from Samsung Company?

Must Read: Why Should We Hire You – Get Best Answers

Final Note:

All the applicants who are preparing themselves to get placed in this reputed company and wish to get a respectable Samsung Job in India can scroll down this page to attain all the important and latest pattern of Samsung Placement papers.

You can download the PDF file in English and fetch all the details related to Samsung Sample Placement Papers through the web page of www.recruitmentinboxx.com which is well expressed by our team members.

You May Also Like To Visit This Section

Samsung Recruitment10 Necessities Of Smart Learning
Best Jobs In IndiaHow To Find Study Material Online
How To Survive First Year Of CollegeCareers That Involve Creativity
5 Surprising Habits Of Toppers9 Tips To Be More Professional at Work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *