Home / Online Test 2022 / MPSC Online Test 2022 Free (Marathi/English) Maharashtra State Exams

MPSC Online Test 2022 Free (Marathi/English) Maharashtra State Exams

MPSC Online Test

Candidates preparing for the upcoming Maharashtra State Service Examination 2022 must take the Free MPSC Online Test in Marathi & English available on this page. The MPSC Online Test Series provided here is designed according to the latest syllabus and exam pattern. Practice important MPSC MCQ Quiz to prepare for the Maharashtra State Exams 2022.

Through the MPSC Questions and Answers in Marathi and English, candidates will be able to practice for the coming exam. Also, by regularly taking the MPSC Online Test Series 2022, you will be able to improve your speed, accuracy and Time management skills.

एमपीएससी ऑनलाईन प्रैक्टिस टेस्ट

एमपीएससी ऑनलाइन टेस्ट सीरीज़ एमपीएससी 2022 परीक्षा को क्रैक करने में उपयोगी संसाधन के रूप में कार्य करता है। महाराष्ट्र लोक सेवा आयोग परीक्षा में भाग लेने वाले लोग फ्री स्पैम प्रैक्टिस टेस्ट क्विज़ सवालों के जवाबों का जिक्र करके अपने प्रदर्शन को बढ़ा सकते हैं। एमपीएससी ऑनलाइन टेस्ट पेपर में आपका स्कोर वास्तविक मुख्य परीक्षा में आपका प्रदर्शन इंगित करता है।

Candidates can take the MPSC Online Test 2022 in Marathi & English given in the below section of this page which is well developed by the team of www.recruitmentinboxx.com.

MPSC Online Test

Candidates preparing for the MPSC Recruitment exam must take the MPSC Mock Test 2022 given below and see their level of preparation:

Question 1: Consider the following Projects:

  1. Nagarjunsagar
  2. Nizamsagar
  3. Pochampad

Which among the above projects involve all of Maharashtra, Karnataka as well as Andhra Pradesh?

[A] Only 1
[B] Only 1 & 2
[C] Only 2 & 3
[D] All 1, 2 & 3

Correct Answer: D [All 1, 2 & 3]

Question 2: The Centre, Maharashtra Government and the World Bank have signed how much amount of project to help small and marginals farmers in the Marathwada and Vidarbha region of the state?

[A] 420million
[B]320 million
[C] 520million
[D]220 million

Correct Answer: A [$420 million]

Question 3: Consider the following pairs:

  1. Largest wheat producing state – Uttar Pradesh
  2. Largest onion producing state – Maharashtra
  3. Largest producer of pulses – Madhya Pradesh

Which of the above is/are correct?

[A] 1 & 3 Only
[B] 2 Only
[C] 2 & 3 Only
[D] 1, 2 & 3

Correct Answer: D [1, 2 & 3]

Question 4: The Mahadayi Water Dispute has been frequently making news over the past few weeks. In this context, consider the following states:

  1. Goa
  2. Karnataka
  3. Maharashtra
  4. Andhra Pradesh

Which of the above are involved in the Mahadayi Water Dispute?

[A] 1 & 3 Only
[B] 2, 3 & 4 Only
[C] 1, 2 & 3 Only
[D] 1, 2, 3 & 4

Correct Answer: C [1, 2 & 3 Only]

Question 5: Which city is set to host the Monsoon session of the Maharashtra Legislature after a gap of 47 years?

[A] Aurangabad
[B] Nashik
[C] Mumbai
[D] Nagpur

Correct Answer: D [Nagpur]

Read Latest: Maharashtra Current Affairs

Question 6: Which among the following states have bicameral legislatures?

  1. Andhra Pradesh
  2. Bihar
  3. Jammu & Kashmir
  4. Maharashtra

Choose the correct option from the codes given below:

[A] Only 1 & 2
[B] Only 1, 2 & 3
[C] Only 2, 3 & 4
[D] 1, 2, 3 & 4

Hide Answer

Correct Answer: D [1, 2, 3 & 4]

Question 7: With reference to the cultivation of Cotton in India, which among the following statements is/are correct?
1. Approximately 65% of India’s cotton is produced on rainfed areas
2. Majority of the cotton is produced in central zone comprising Maharashtra, Madhya Pradesh and Gujarat
Choose the correct option from the codes given below:

[A] Only 1
[B] Only 2
[C] Both 1 & 2
[D] Neither 1 nor 2

Correct Answer: C [ Both 1 & 2]

Question 8: Cultivation of which of the following crops is alleged to be responsible for Maharashtra’s Marathwada drought?

[A] Sugarcane
[B] Bt Cotton
[C] Orange
[D] Tuar Dal

Correct Answer: A [Sugarcane]

Question 9: Consider the following pairs of tiger reserves with states where they are located:

  1. Melghat – Maharashtra
  2. Sanjay-Dubri – Uttarakhand
  3. Tadoba – Jharkhand

Which of the above is/are correct?

[A] 1 Only
[B] 3 Only
[C] 2 & 3 Only
[D] 1, 2 & 3

Correct Answer: A [1 Only]

Question 10: Which of the following states in India have tied up the global collaborative Scaling Up Nutrition (SUN) movement?

  1. Maharashtra
  2. Uttar Pradesh
  3. Jharkhand

Select the correct option from codes given below:

[A] Only 1 & 2
[B] Only 2 & 3
[C] Only 1 & 3
[D] 1, 2 & 3

Correct Answer: D [1, 2 & 3 ]

Download PDF: MPSC Question Papers

Question 11: Consider the following pairs of Buddhist monasteries with states where they are located:

  1. Namgyal – Himachal Pradesh
  2. Shashur –  Maharashtra
  3. Ghum – West Bengal

Which of the above is/are correct?

[A] 1 & 3 Only
[B] 3 Only
[C] 2 & 3 Only
[D] 1, 2 & 3

Correct Answer: A [ 1 & 3 Only]

Question 12: Consider the following statements about the Tana Bhagat movement:

  1. Tana Bhagat is a tribal community mainly found in Maharashtra
  2. They opposed Gandhiji’s ideologies of nonviolent resistance
  3. The movement was an anti-zamindari movement

Which of the above statements is/are correct?

[A] 1 & 2 Only
[B] 3 Only
[C] 2 & 3 Only
[D] 1, 2 & 3

Correct Answer: B [ 3 Only ]

Question 13: Who established the Satya Shodhak Samaj (1873) in Maharashtra?

[A] Sri Narayan Guru
[B] Mukund Rao Patil
[C] Jyotirao Phule
[D] Dr. B.R.Ambedkar

Correct Answer: C [Jyotirao Phule]

Question 14: What is another name for the western ghats in Maharashtra?

[A] Nilgiris
[B] Sahyadris
[C] Cardamon Hills
[D] Annamalai

Correct Answer: B [Sahyadris]

Question 15: What is Berar district in Maharashtra famous for which of the following?

[A] Mangoes
[B] Cotton
[C] Paper
[D] Forests

Correct Answer: B [Cotton]

Get Here Exam Calendar: MPSC Time Table

Question 16: What is the correct sequence in order of size of the following states in India (from largest to smallest)?

  1. Uttar Pradesh
  2. Madhya Pradesh
  3. Maharashtra
  4. Andhra Pradesh

Select the correct answer using the codes given below:

[A] 2, 3, 1, 4
[B] 1, 2, 3, 4
[C] 3, 2, 1, 4
[D] 2, 3, 4, 1

Correct Answer: A [2, 3, 1, 4]

Question 17: Which actor has been chosen as a goodwill ambassador for the Maharashtra polls?

[A] Akshay Kumar
[B] Salman Khan
[C] Priyanka Chopra
[D] Madhuri Dixit

Correct Answer: D [Madhuri Dixit]

Question 18: Maharashtra government is in talks to install a 140 crore INR worth of disaster management tool with the help of the US Trade and Development Agency. In that context, consider the following statements:

  1. The tool will provide vulnerability assessment in addition to management assistance.
  2. The tool has data reliability assessment component.

Which of the above statements is/are correct?

[A] Only 1 is correct
[B] Only 2 is correct
[C] Neither 1 nor 2 is correct
[D] Both 1 and 2 are correct

Correct Answer: D [Both 1 and 2 are correct]

Question 19: With reference to the Saubhagya scheme, which of the following is/are correct observations?

  1. Rural Electrification Corporation has been designated as nodal agency.
  2. Maharashtra has completed the 100% electrification under Saubhagya.
  3. The beneficiary households for free electricity connections under the scheme were identified using 2001 census data.

Select the correct option from the codes given below:

[A] 1 and 2
[B] 1 and 3
[C] 2 and 3
[D] All of the above

Correct Answer: A [ 1 and 2 ]

Question 20: The Great Indian Bustard Sanctuary has been in news recently. In this context, consider the following statements about the Great Indian Bustards:

  1. It is a critically endangered bird.
  2. It is found in Maharashtra.

Select the correct option from the codes given below:

[A] Only 1 is correct
[B] Only 2 is correct
[C] Neither 1 nor 2 is correct
[D] Both 1 and 2 are correct

Correct Answer: D [Both 1 and 2 are correct]

Question 21: The National Commission to Review the Working of the Constitution was set up underthe Chairmanship of Justice M.N. Venkatachaliah during the government.

  1. V. Narasimha Rao
  2. D. Deve-Gowda
  3. Atal Bihari Vajpayee
  4. Manmohan Singh

Ans: 3

Check Out Post Wise: MPSC Cut Off

Question 22: Which of the following Acts provided for the establishment of a Supreme Court at Calcutta as well as laid the foundation of central administration in India ?

  1. Charter Act of 1833
  2. Pitts India Act of 1784
  3. Charter Act of 1853
  4. Regulating Act of 1773

Ans: 4

Question 23: Which Indian President exercised the Pocket Veto?

  1. Venkataraman
  2. P.J. Abdul Kalam
  3. Gyani Zail Singh
  4. Fakruddin Ali Ahmed

Ans: 3

Question 24: Which of the following statement/s is not correct ?

  1. Fundamental Rights enjoy legal supremacy over Directive Principles
  2. Parliament can amend the Fundamental Rights for implementing the certain Directive
  3. Principles Article – 19 is suspended during National emergency irrespective of the grounds on which emergency is in force.
  4. Article 20 and 21 are intact even during National emergency.

Ans: 3

Question 25: The Lok Sabha cannot express lack of confidence in the government in which of the following ways?

  1. By impeaching of the president for violation of the Constitution.
  2. By not passing a vote of thanks on the Presidenfs address.
  3. By rejecting a money bill
  4. By passing a cut motion

Ans: 1

Question 26: The personal system of local authority, corporate body or public institution can be placed within the jurisdiction of the UPSC by :

  1. Central Human Resource Department
  2. President
  3. Supreme Court
  4. Parliament

Ans: 4

Question 27: Who among the following is not included in the committee to recommend the Chairman and the members of the National Human Rights Commission?

  1. Central Home Minister
  2. The Speaker of the Loksabha
  3. The Chairman of the Rajyasabha
  4. Leaders of the opposition in both the houses of parliament

Ans: 3

Find Latest: Maharashtra Jobs

Question 28: Which of the following is the apt description of the nature of India’s party system in the post 1990s ?

  1. Congress system
  2. Congress Govt. in Centre and Coalition Govt. in the States
  3. Coalition Govt. in Centre and bi-or-tri-partite competition in the States
  4. Coalition Govt. at the Centre

Ans: 3

Question 29: In the educational institution run by the financial assistance from the government, nobody can be denied admission on the basis of Religion and race etc. This provision is included in the Rights of:

  1. Right to Freedom
  2. Right to Equality
  3. Right to Religious freedom
  4. Right to Cultural and Educational Freedom

Ans: 4

Question 30: After Independence, In Maharashtra which of the following pressure group wasNot Active ?

  1. Farmers pressure groups
  2. Trade Unions
  3. Businessmen’s pressure groups
  4. Caste based organisation

Ans: 1

Question 31: Which Committee has been established by the Indian National Congress to exercise control over its Regional Committees?

  1. Regional Congress Committee
  2. Executive Committee
  3. All India Congress Committee
  4. District Congress Committee

Ans: 3

Question 32: In which of the following States is the All – India Trinamool Congress recognised as a State Party?

  1. West Bengal and Odisha
  2. West Bengal and Meghalaya
  3. West Bengal and Assam
  4. West Bengal and Tripura

Ans: 2

Question 33: Which Ministry of the Central Government is incharge of coordinating the Rashtriya Madhyamik Shiksha Abhiyan (RMSA) with the help of the SIS (State Implementation Societies)?

  1. Minishy of Education
  2. Minishy of Social Justice and Empowerment
  3. Ministry of Human Resource Development
  4. Ministry of Women and Child Development

Ans: 3

Question 34: Which among the following political parties is based on the support of a single religious community ?

  1. Shiromani Akali Dal
  2. Telugu Desam Party
  3. Haryana Congress
  4. Jharkhand Mukti Morcha

Ans: 1

Question 35: Which among these political parties emerged as the largest opposition party in the Lok Sabha in the 1984 elections ?

  1. Communist Party of Marxist
  2. Communist Party of India
  3. Telugu Desam Party
  4. Dravida Munnetra Kalagham

Ans: 3

MPSC Online Test Marathi

प्रश्न १: खालील प्रकल्पांचा विचार करा:

  1. नागार्जुनसागर
  2. निजामसागर
  3. पोचमपद

वरीलपैकी कोणत्या प्रकल्पामध्ये संपूर्ण महाराष्ट्र, कर्नाटक तसेच आंध्र प्रदेश यांचा समावेश आहे?

[अ] फक्त १
[ब] फक्त १ आणि २
[क] फक्त २ आणि ३
[डी] सर्व १, २ आणि ३

बरोबर उत्तर: D [सर्व १, २ आणि ३]

प्रश्न 2: केंद्र, महाराष्ट्र सरकार आणि जागतिक बँकेने राज्यातील मराठवाडा आणि विदर्भातील अल्पभूधारक शेतकऱ्यांना मदत करण्यासाठी किती रकमेच्या प्रकल्पावर स्वाक्षरी केली आहे?

[अ] ४२० दशलक्ष
[बी] ३२० दशलक्ष
[C] ५२० दशलक्ष
[डी] 220 दशलक्ष

बरोबर उत्तर: A [$420 दशलक्ष]

प्रश्न 3: खालील जोड्या विचारात घ्या:

  1. सर्वात मोठे गहू उत्पादक राज्य – उत्तर प्रदेश
  2. सर्वात मोठे कांदा उत्पादक राज्य – महाराष्ट्र
  3. डाळींचा सर्वात मोठा उत्पादक – मध्य प्रदेश

वरीलपैकी कोणते/योग्य आहेत?

[अ] 1 आणि 3 फक्त
[बी] 2 फक्त
[C] 2 आणि 3 फक्त
[डी] १, २ आणि ३

बरोबर उत्तर: डी [१, २ आणि ३]

प्रश्न 4: महादयी पाण्याचा वाद गेल्या काही आठवड्यांपासून वारंवार बातम्यांमध्ये येत आहे. या संदर्भात, खालील स्थितींचा विचार करा:

  1. गोवा
  2. कर्नाटक
  3. महाराष्ट्र
  4. आंध्र प्रदेश

महादयी पाणी वादात वरीलपैकी कोणते सामील आहेत?

[अ] 1 आणि 3 फक्त
[बी] 2, 3 आणि 4 फक्त
[क] 1, 2 आणि 3 फक्त
[डी] १, २, ३ आणि ४

बरोबर उत्तर: C [फक्त 1, 2 आणि 3]

प्रश्न 5: 47 वर्षांनंतर महाराष्ट्र विधिमंडळाचे पावसाळी अधिवेशन कोणते शहर आयोजित करणार आहे?

[अ] औरंगाबाद
[ब] नाशिक
[क] मुंबई
[डी] नागपूर

बरोबर उत्तर: डी [नागपूर]

प्रश्न 6: खालीलपैकी कोणत्या राज्यांमध्ये द्विसदनी विधानसभा आहेत?

  1. आंध्र प्रदेश
  2. बिहार
  3. जम्मू आणि काश्मीर
  4. महाराष्ट्र

खालील कोडमधून योग्य पर्याय निवडा:

[अ] फक्त १ आणि २
[ब] फक्त १, २ आणि ३
[क] फक्त २, ३ आणि ४
[डी] १, २, ३ आणि ४

उत्तर लपवा

बरोबर उत्तर: D [1, 2, 3 आणि 4]

प्रश्न 7: भारतातील कापूस लागवडीच्या संदर्भात, खालीलपैकी कोणते विधान बरोबर आहे/आहेत?

  1. भारतातील अंदाजे 65% कापसाचे उत्पादन पावसाच्या प्रदेशावर होते
  2. महाराष्ट्र, मध्य प्रदेश आणि गुजरातचा समावेश असलेल्या मध्य विभागात सर्वाधिक कापूस उत्पादन होतो.

खालील कोडमधून योग्य पर्याय निवडा:

[अ] फक्त १
[ब] फक्त २
[C] 1 आणि 2 दोन्ही
[डी] 1 किंवा 2 नाही

बरोबर उत्तर: C [ दोन्ही 1 आणि 2]

प्रश्न 8: महाराष्ट्रातील मराठवाड्यातील दुष्काळासाठी खालीलपैकी कोणत्या पिकाची लागवड कारणीभूत असल्याचा आरोप आहे?

[अ] ऊस
[ब] बीटी कापूस
[क] नारिंगी
[डी] तूर डाळ

बरोबर उत्तर: A [ऊस]

प्रश्न 9: व्याघ्र प्रकल्पांच्या खालील जोड्या विचारात घ्या ज्या राज्यांमध्ये ते आहेत:

  1. मेळघाट – महाराष्ट्र
  2. संजय-दुबरी – उत्तराखंड
  3. ताडोबा – झारखंड

वरीलपैकी कोणते/योग्य आहेत?

[अ] १ फक्त
[ब] 3 फक्त
[C] 2 आणि 3 फक्त
[डी] १, २ आणि ३

बरोबर उत्तर: A [फक्त 1]

प्रश्न 10: भारतातील खालीलपैकी कोणत्या राज्यांनी जागतिक सहयोगी स्केलिंग अप न्यूट्रिशन (SUN) चळवळीची जोड दिली आहे?

  1. महाराष्ट्र
  2. उत्तर प्रदेश
  3. झारखंड

खाली दिलेल्या कोडमधून योग्य पर्याय निवडा:

[अ] फक्त १ आणि २
[ब] फक्त २ आणि ३
[क] फक्त १ आणि ३
[डी] १, २ आणि ३

बरोबर उत्तर: D [१, २ आणि ३]

प्रश्‍न 11: बौद्ध मठांच्या खालील जोड्या आणि ते जेथे आहेत त्या राज्यांचा विचार करा:

  1. नामग्याल – हिमाचल प्रदेश
  2. शाशूर – महाराष्ट्र
  3. घूम – पश्चिम बंगाल

वरीलपैकी कोणते/योग्य आहेत?

[अ] 1 आणि 3 फक्त
[ब] 3 फक्त
[C] 2 आणि 3 फक्त
[डी] १, २ आणि ३

बरोबर उत्तर: A [ 1 आणि 3 फक्त]

प्रश्न १२: ताना भगत चळवळीबद्दल खालील विधाने विचारात घ्या:

  1. ताना भगत हा प्रामुख्याने महाराष्ट्रात आढळणारा आदिवासी समुदाय आहे
  2. त्यांनी गांधीजींच्या अहिंसक प्रतिकाराच्या विचारसरणीला विरोध केला
  3. ही चळवळ जमीनदारी विरोधी चळवळ होती

वरीलपैकी कोणती विधाने बरोबर आहेत/आहेत?

[अ] 1 आणि 2 फक्त
[ब] 3 फक्त
[C] 2 आणि 3 फक्त
[डी] १, २ आणि ३

बरोबर उत्तर: B [ 3 फक्त ]

प्रश्न 13: महाराष्ट्रात सत्यशोधक समाज (1873) कोणी स्थापन केला?

[अ] श्री नारायण गुरु
[ब] मुकुंद राव पाटील
[C] ज्योतिराव फुले
[डी] डॉ. बी.आर. आंबेडकर

बरोबर उत्तर: C [ज्योतिराव फुले]

प्रश्न 14: महाराष्ट्रातील पश्चिम घाटाचे दुसरे नाव काय आहे?

[अ] निलगिरी
[ब] सह्याद्री
[क] वेलची टेकड्या
[डी] अन्नामलाई

बरोबर उत्तर: B [सह्याद्री]

प्रश्न 15: महाराष्ट्रातील बेरार जिल्हा खालीलपैकी कोणत्यासाठी प्रसिद्ध आहे?

[अ] आंबा
[ख] कापूस
[क] कागद
[डी] जंगले

बरोबर उत्तर: बी [कापूस]

Ques16: बालगंधर्व कोणत्या भूमिकेमुळे नाटयसॄष्टीत गाजले?

  1. शाकुंतला
  2. सिंधू
  3. रेवती
  4. शारदा

Ans: 1

Ques17: पहिले महाराष्ट्रीय समाजसुधारक कोण?

  1. नाना जगन्नाथ शंकरशेठ
  2. आचार्य बाळशास्त्री जांभेकर
  3. दादोबा पांडुरंग तर्खडकर
  4. गोपाळ हरी देशमुख

Ans: 2

Ques18: गोवा मुक्ती आंदोलनाचे नेते कोण होते?

  1. सरदार वल्लभभाई पटेल
  2. अरुणा असफअली
  3. राम मनोहर लोहिया
  4. नानासाहेब गोरे

Ans: 3

Ques19: स्त्री-मुक्ती चळवळीला गतिमान करण्यासाठी डॉ. बाबासाहेब आंबेडकरांनी कोणाला गुरू मानले होते?

  1. महात्मा फुले
  2. कबीर
  3. भगवान गौतम बुद्ध
  4. यापैकी सर्वांना

Ans: 4

Ques20: स्थानिक स्वराज्य संस्थाचा कायदा कोणी केला?

  1. रिपन
  2. लिटन
  3. डफरीन
  4. कॉर्नवॉलिस

Ans: 1

Ques21: जालियनवाला बाग येथे खालीलपैकी कोणत्या कारणाकरिता सभा बोलाविण्यात आली होती?

  1. महात्मा गांधीजींची सत्कार करण्याकरिता
  2. शेतसा-यात सुट मिळविण्याकरिता
  3. रौलेक्ट कायद्याचा निषेध करण्याकरिता
  4. शिखांना जातीय मतदार निलावे याकरिता

Ans: 3

Ques22: बाजीराव पेशवे दुसरा यांच्या दत्तक पुत्राचे नाव काय?

  1. सवाई बाजीराव पेशवे
  2. रघुनाथराव पेशवे
  3. नारायणराव पेशवे
  4. नानासाहेब पेशवे

Ans: 4

Ques23: खालीलपैकी आद्य क्रांतीकारक कोण?

  1. वासुदेव बळवंत फडके
  2. प्रफुल्लचंद्र चाकी
  3. स्वा वि.दा.सावरकर
  4. शाहीद भगतसिंग

Ans: 1

Ques24: एक अश्वशक्ती म्हणून ——– वॅट होय?

  1. १७५
  2. ५२०
  3. ७४६
  4. ९४७

Ans: 3

Ques25: सध्या निवडणूक आयोगाचे स्वरूप कोणत्या प्रकारातील आहे?

  1. एकसदस्यीय
  2. व्दिसंदस्यीय
  3. त्रिसदस्यीय
  4. बहुसदस्यीय

Ans: 3

Ques26: लोकसभा व राज्यसभा यांचा सदस्य नसतांनाही कोणती व्याक्ति या सभागृहात उपस्थित राहू शकते?

  1. महालेखाधिकारी व लेखापरिक्षक
  2. अॅटर्नी जनरल व मंत्री
  3. पंतप्रधान व मुख्यमंत्री
  4. पत्रकार

Ans: 2

Ques27: गांधीजींनी सन १९३० मध्ये कोणते आंदोलन सुरु केले?

  1. रौलट विरोधी सत्याग्रह
  2. छोडो भारत
  3. असहकार
  4. सविनय कायदेभंग

Ans: 4

Ques28: मानवी डोक्याचे वजन सुमारे ————— एवढे आहे?

  1. १५०० ग्रॅम
  2. १४०० ग्रॅम
  3. १००० ग्रॅम
  4. १२०० ग्रॅम

Ans: 2

Ques29: मनाचे श्लोक व दासबोध” हे ग्रंथ कोणी लिहिले?

  1. संत तुकाराम
  2. संत तुकडोजी महाराज
  3. समर्थ रामदास
  4. संत ज्ञानेश्रर

Ans: 3

Ques30: जम्मु व काश्मिर या राज्यामधील सालाल जलविद्युत प्रकल्प …….. या नदीवर आहे.

  1. रावी
  2. बियास
  3. चिनाब
  4. व्यास

Ans: 3

MPSC Online Test Series 2022

We have provided important questions in the MPSC Online Test Series which are regularly asked in MPSC exams 2022. You must practice from this MPSC Online Test 2022 to know your strengths as well as weak areas. Also, must refer MPSC Syllabus as well as the MPSC exam pattern 2022 prior to solving MPSC Online Mock Test. Candidates will be able to boost their performance by practicing this MPSC Quiz 2022.

Final Note

Candidates we hope that the above given MPSC Online Test 2022 has been helpful for you. For more MPSC Online Test 2022, you must stay connected with us on this page. You can also follow us on Facebook or Google+ or subscribe to our free mail service. To get more MPSC Online Test 2022, bookmark this page by pressing Ctrl+D.

You May Also Like To Check This Section

MPSC Answer KeyMPSC Hall Ticket
PSC NotificationMPSC Result
MPSC State Service ExamMore Government Jobs