Home / Placement Papers / GENPACT Placement Papers Current Interview Questions Paper Pattern Online

GENPACT Placement Papers Current Interview Questions Paper Pattern Online

GENPACT Placement Papers

GENPACT Placement PapersGENPACT conducts recruitment exam time to time, to clear recruitment exam you actually need GENPACT Placement Papers. Those candidates who are going to appear in exam they may get the GENPACT Current Question Papers from this page.  For better preparation you need to solve the previous year placement paper.  Those candidates who will qualify the exam they may appear for Personal Interview.  

Candidates may also get the download the online GENPACT Placement Papers in PDF form.  For obtaining more details regarding paper patter, interview questions etc you need to go through the below section of this page which is created by the team members of www.recruitmentinboxx.com.

GENPACT Placement Papers

GENPACT Paper Pattern:

Section No. Of Questions
Aptitude + Reasoning + Verbal 15
Total 15

GENPACT Placement Questions with Answers

Question 1: If on an item a company gives 25% discount, they earn 25% profit. If they now give 10% discount then what is the profit percentage.

  1. 40%
  2. 55%
  3. 35%
  4. 30%

Answer: 4

Question 2: In simple interest what sum amounts of Rs.1120/- in 4 years and Rs.1200/- in 5 years?

  1. 500
  2. 600
  3. 800
  4. 900

Answer: 3

Read this: 11 Tips To Remember What You Read

Question 3: A certain number of men can finish a piece of work in 10 days. If however there were 10 men less it will take 10 days more for the work to be finished. How many men were there originally?

  1. 110 men
  2. 130 men
  3. 100 men
  4. none of these

Answer: 1

Question 4: An article sold at amount of 50% the net sale price is rs 425 .what is the list price of the article?

  1. 500
  2. 488
  3. 480
  4. 510

Answer: 1

Check Here: How to Make Good Study Habits for Exam

Question 5: 15 men take 21 days of 8 hrs. each to do a piece of work. How many days of 6 hrs. Each would it take for 21 women if 3 women do as much work as 2 men?

  1. 10%
  2. 6%
  3. 8%
  4. 9%

Answer: 3

Question 6: A man spends half of his salary on household expenses, 1/4th for rent, 1/5th for travel expenses; the man deposits the rest in a bank. If his monthly deposits in the bank amount 50, what is his monthly salary?

  1. 500
  2. 1500
  3. 1000
  4. 900

Answer: 3

Question 7: x% of y is y% of ?

  1. x/y
  2. 2y
  3. x
  4. can’t be determined

Answer: 3

Go through this Article: How To Write On Exam Paper Faster & Better

Question 8: How many mashes are there in 1 squrare meter of wire gauge if each mesh is 8mm long and 5mm wide?

  1. 2500
  2. 25000
  3. 250
  4. 250000

Answer: 2

Question 9: Two trains move in the same direction at 50 kmph and 32 kmph respectively. A man in the slower train observes the 15 seconds elapse before the faster train completely passes by him. What is the length of faster train ?

  1. 100m
  2. 75m
  3. 120m
  4. 50m

Answer: 2

Question 10: If a sum of money compound annually amounts of thrice itself in 3 years. In how many years will it become 9 times itself.

  1. 6
  2. 8
  3. 10
  4. 12

Answer: 1

Question 11: Look at this series: 2, 1, (1/2), (1/4), … What number should come next?

  1. (1/3)
  2. (1/8)
  3. (2/8)
  4. (1/16)

Answer: 2

Check: How to Manage Time during Exams

Question 12: Look at this series: 7, 10, 8, 11, 9, 12, … What number should come next?

  1. 7
  2. 10
  3. 12
  4. 13

Answer: 2

Question 13: Which word does NOT belong with the others?

  1. parsley
  2. basil
  3. dill
  4. mayonnaise

Answer: 4

Question 14: Which word does NOT belong with the others?

  1. inch
  2. ounce
  3. centimeter
  4. yard

Answer: 2

Check Out: How To Reduce Negative Marking In Exam

Question 15: Each question has an underlined word followed by four answer choices. You will choose the word that is a necessary part of the underlined word.

Harvest

  1. autumn
  2. stockpile
  3. tractor
  4. crop

Answer: 4

Question 16: Desert

  1. cactus
  2. arid
  3. oasis
  4. flat

Answer: 2

Question 17: SCD, TEF, UGH, ____, WKL

  1. CMN
  2. UJI
  3. VIJ
  4. IJT

Answer: 3

Check: How to Manage Time during Exams

Question 18: Pointing to a photograph of a boy Suresh said, “He is the son of the only son of my mother.” How is Suresh related to that boy?

  1. Brother
  2. Uncle
  3. Cousin
  4. Father

Answer: 4

Question 19: If A + B means A is the mother of B; A – B means A is the brother B; A % B means A is the father of B and A x B means A is the sister of B, which of the following shows that P is the maternal uncle of Q?

  1. Q – N + M x P
  2. P + S x N – Q
  3. P – M + N x Q
  4. Q – S % P

Answer: 3

Question 20: Which word does NOT belong with the others?

  1. tulip
  2. rose
  3. bud
  4. daisy

Answer: 3

Read: Tips to Get 100% Results in Exams

GENPACT Interview Questions

Question 1: Give me brief information about yourself.

Question 2: What are your strengths and weaknesses?

Question 3: What have you done to overcome your weaknesses?

Question 4: Any challenging situation that you have faced and after which you felt a sense of accomplishment?

Question 5: What is the one thing that you regret?

Question 6: What are your two biggest strengths and weaknesses?

Question 7: What are your traits that are in line with the company’s mission statement?

Question 8: What do you know about Genpact?

Do You Know: 5 Qualities an Interviewer Seeks In Candidate At Interview

Know about Organization:

Genpact is a worldwide business procedure management and services organization. Genpact was initially established in 1997 as a business part within General Electric. In January 2005, Genpact became a self-governing organization and in August 2007 publicly traded. This is a multinational company. In this company selection will be done on basis of their performance in Written Test and Personal Interview.

Also Check: GENPACT Recruitment

Dear job seekers, if you want to get upcoming details about GENPACT Placement Papers, stay connected to this web portal that is www.recruitmentinboxx.com. You can join us on Google Plus and Facebook. You can also subscribe our free mail service to get latest updates in your inbox. You can also give your view in the below provided comment box about GENPACT Placement Papers. Candidates may also bookmark this web portal by pressing ctrl+d option.

You May Also Like To Check This Section:

Latest Walk-In Interview For Freshers Latest Private Jobs
Impressive Resume Format Get Free Job Alerts On Mail
Easiest Way To Speak English Fluently Skills That Will Let You Get Ahead At Work
Difference Between Resume, CV & Bio-Data Latest Jobs For Freshers

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>