Home / Question Paper / KPSC Question Papers 2019| PDF (Group A/B/C) JTO, FDA, SDA Previous Year Paper

KPSC Question Papers 2019| PDF (Group A/B/C) JTO, FDA, SDA Previous Year Paper

KPSC Question Papers

Candidates preparing for the Karnataka Public Service Commission Examination must download the KPSC Question Papers 2019 for Group A/B/C Exam. Appearing candidates must download the JTO, FDA, SDA KPSC Previous Year Paper from here.

KPSC Previous Question Papers is an important tool to clear the Karnataka Public Service Commission Exam. Through these KPSC Group A/B/C Question Papers, candidates will be able to know the type of question that can be asked in the Exam.

How KPSC Old Question Papers Will Helpful?

Candidate who wants to get a job against KPSC Recruitment Notification is needed to score good in results. Then he will be eligible to qualify for the next process. Interested aspirants will get a direct idea about the important questions from KPSC Exams Question Papers.

If, you want to download KPSC Group C Non-Technical Question Papers / then, you have to hit on the given link. Scroll down the page which is well created by the team of www.recruitmentinboxx.com to know more about KPSC FDA SDA Model Question Papers / KPSC Kannada Question Papers.

KPSC Question Papers

KPSC Compulsory Kannada Exam Question Papers / KPSC Assistant Engineer Question Papers / KPSC JE Question Papers

Paper CodeKPSC Previous Year Question Papers PDF
Question papers 2017
264Download PDF
265Download PDF
266Download PDF
267Download PDF
268Download PDF
269Download PDF
270Download PDF

 QUESTION PAPERS OF STATE ACCOUNTS & AUDIT DEPARTMENT EXAM

Paper CodeKPSC Previous Year Question Papers PDF
Question papers 2017
147Download PDF
148Download PDF
149Download PDF
150Download PDF
151Download PDF
152Download PDF
153Download PDF
154Download PDF

 

2017
Gazetted Probationers (Prelims) 2017PAPER –I
PAPER -II

 Question Papers Of Gazetted Probationers’

2014 Question papers
General Studies Paper -1 PrelimsDownload PDF
General Studies Paper -2 PrelimsDownload PDF
General Studies Paper -1 MainsDownload PDF
General Studies Paper -2 MainsDownload PDF
General Studies Paper -3 MainsDownload PDF
General Studies Paper -4 MainsDownload PDF
EssayDownload PDF
Compulsory KannadaDownload PDF
Compulsory EnglishDownload PDF

KPSC FDA SDA Old Question Papers

KPSC FDA Question Papers KPSC FDA Question Papers With Answers PDFKPSC SDA Question PapersKPSC SDA Question Papers PDF
2011 Question Papers With Answers
Kannada LanguageDownload PDFKannada LanguageDownload PDF
KPSC General Knowledge Question PapersDownload PDFGeneral KnowledgeDownload PDF
General EnglishDownload PDFGeneral EnglishDownload PDF

KPSC FDA Question Papers With Answers

SubjectsYearKPSC FDA Old Question Papers With Answers PDF
Kannada Language2011Download PDF
General KnowledgeDownload PDF
General EnglishDownload PDF

KPSC Assistant Conservator Of Forests Question Papers

Name of SubjectsYearKPSC Model Question Papers In Kannada PDF
Compulsory Kannada/English & Specific Paper2009Download PDF
General Knowledge Paper -12008Download PDF
Aptitude Test Paper -II2008Download PDF
Compulsory Kannada/English & Specific2008Download PDF

KPSC Departmental Test Previous Question Papers

YearKPSC Exam Question Papers
2009KPSC Departmental Exam Question Papers

Dear aspirants! To Download PDFs of KPSC Technical And Nontechnical Question Papers / KPSC Excise Sub Inspector Previous Year Question Papers / KPSC Prelims Question Papers and KPSC SDA Question Papers With Answers Must Go Through This Link: KPSC Previous Year Question Papers PDF

KPSC Important Question

Ques1: Select the related word from the given alternatives:

  1. Diamond
  2. Lran
  3. Copper
  4. Gems

Ans: 1

Ques2: Pointing to a lady on the platform, Manjul said, “She is the sister of the father of my mother’s son” Who is that lady to Manjul?

  1. Mother
  2. Sister
  3. Aunt
  4. Niece

Ans: 3

Ques3: In a certain language, MADRAS is code as NBESBT, how is BOMBAY coded in that language?

  1. CPNCBX
  2. CPNCBZ
  3. CPOCBZ
  4. CQOCBZ

Ans: 2

Ques4: From the given alternative words, select the one which can be formed using the letters the given word. PRAGMATIC

  1. Gaiter
  2. Agmark
  3. Game
  4. Magic

Ans: 4

Ques5: lf PARADESH is written as 1234567, how will PARAS be written?

  1. 13235
  2. 13236
  3. 13536
  4. 14436

Ans: 4

Know Here: How to Reduce Negative Marking In Exam

Ques6: Find the number which when added to itself 13 times, gives 112

  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 11

Ans: 2

Ques7: Super markets are retail stores which handle relatively a large volume of goods and services at____ cost, high margin principle of retailing.

  1. high cost
  2. low cost
  3. no profit-no loss
  4. none

Ans: 2

Ques8: Which one of the formula may be used for setting prices under plus pricing method?

  1. Selling price=Unit total cost + desired unit profit
  2. Selling price=Unit total cost + profit
  3. Selling price=Unit total cost + selling expenses
  4. None of these

Ans: 1

Ques9: Which of the following cost may be used for pricing decision?

  1. fixed cost
  2. variable cost
  3. average cost
  4. all of these

Ans: 4

Ques10: “price policies provide the guidelines within which pricing strategy is formulated and implemented” who said it?

  1. Cundiff and still
  2. Kataler
  3. Scoffe
  4. All of these

Ans: 1

Find Out More: Karnataka Jobs

Ques11: Which of the following functions covers under advertising classification?

  1. product advertising
  2. primary advertising
  3. selective advertising
  4. all of these

Ans: 1

Ques12: The process of advertising in business begins with market situation analysis conducted to assess the marketing ___ for the product in the existing state of business in the market

  1. opportunities
  2. accessibility
  3. difficulty
  4. functioning

Ans: 1

Ques13: Vijay went 15 km to the west from his house, then turned left and walked 20 km. he, then turned east & walked 25 km and finally turning left he covered 20 km how far is he now from his house?

  1. 15 km
  2. 20 km
  3. 25 km
  4. 10 km

Ans: 4

Ques14: lf $ means +, # means -, @ means x and * means – then what is the value of ?

  1. 25
  2. 29
  3. 27
  4. 36

Ans: 3

Ques15: Find the number which when added to itself 13 times, gives 112

  1. 7
  2. 8
  3. 9
  4. 11

Ans: 2

Get Here State Wise: PSC Question Papers

KPSC Question Papers with Answers

Karnataka Public Service Commission was comprised under the provisions of the Constitution of India on 18/05/1951. Karnataka Public Service Commission releases the employment notification time to time to fill up various vacant Positions in various departments such as FDA, SDA, Probationers, Assistant Conservator of Forests, Assistant Engineer, and Junior Engineer and other.

To make the preparation easy, here on this page we have provided KPSC Previous Question Papers, KPSC SDA FDA Question Papers, KPSC KAS Prelims Question Papers, KPSC LDC Previous Question Papers and KPSC Civil Engineering Question Papers Pdf which will help the candidates to solve the questions easily.

  • Team of www.recruitmentinboxx.com provides KPSC Assistant Engineer Civil Previous Question Papers Pdf, KPSC Question Papers With Answers will not only let the applicants for good idea of Examination pattern but also the types of questions and their difficulty level Test and get to good score in the written exam.
  • A large number of applicants have applied for KPSC Exam. Here, we are providing the, KPSC Assistant Engineer Civil Previous Question Papers / KPSC PDO Old Question Papers KPSC Previous Question Papers PDF for better preparation of exam.

Get Here Post Wise: KPSC Syllabus

Importance of Karnataka PSC Question Papers:

  • Applicants will be able to perform well for recruitment examinations with the help of KPSC Question Papers PDF.
  • Through these KPSC Group C Question Papers / KPSC Civil Engineering Question Papers, candidates will learn how to handle the time efficiently.
  • By the help of KPSC Commercial Tax Officer Previous Question Papers / KPSC Assistant Engineer Mechanical Question Papers, applicants will be able to know the examination pattern.
  • KPSC Group C Previous Year Question Papers / KPSC FDA SDA Previous Year Question Papers helps the applicants know their weak and strong areas by practicing them again and again.
  • Through these KPSC Staff Nurse Previous Question Papers Pdf, KPSC Assistant Engineer Electrical Previous Question Papers and KPSC Previous Year Question Papers Answers, candidates will be able to build confidence in cracking the entrance test.

Download from Here: KPSC Admit Card

How to Download KPSC Previous Year Question Papers PDF ?

  • Candidates are required to visit official site of Karnataka Public Service Commission that is www.kpsc.kar.nic.in to download KPSC previous year question paper.
  • On home page of official site go to “For Applicants” section and hit on “Question Papers” link.
  • Then on next page, you need to hit the appropriate link as per desirability.
  • Now Question Papers of KPSC will be displayed on computer screen within a minute.
  • Download KPSC old question papers on your desktop and take print out of it for future reference.

Press Here For Karnataka PSC Official Link

Final Words:

Download the KPSC Question Papers through this direct Official Link. Aspirants are requested to subscribe free email service of our web portal for getting latest information through this page, so keep in touch with www.recruitmentinboxx.com regularly. You can also follow us on Facebook and Google plus to get updates on your timeline. You can give your queries and suggestions in the comment box.

Have a look on below links

KPSC RecruitmentPSC Exam Books for Preparation
Karnataka JobsFree Online Test Series
KPSC Departmental ExamKPSC Answer Key
KPSC Result KPSC Exam Date

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *